Веси Чилева от Хелс китчън“ -  една от основните претендентки

...
Веси Чилева от Хелс китчън“ -  една от основните претендентки
Коментари Харесай

Интрига в „Хелс китчън“: Фаворитка за финала близка до Дани Спартак

Веси Чилева от „ Хелс китчън “ -  една от главните претендентки за финала на кулинарното риалити е доста близка с спечелилия от първия сезон на шоуто Дани Спартак, научи HotArena.

Веси върви решително по стъпките на Дани, който я предизвиква да взе участие. Наблюдателни фенове на предаването първи разкриха връзката сред участниците. Някои се съмняват дали Чилева не си е осигурила успеха с помощта на близкия си другар. От предаването са безапелационни, че това не може да се случи, защото разпоредбите на началник Виктор Ангелов са доста строги. Докато Веси се пече на муден огън в кухнята на Виктор Ангелов, Дани Спартак взима под крилото си брачна половинка й Владимир Митров, който също е врял и кипял в специалността. „ България Днес “ научи, че точно Владо ще бъде компактно до Дани в новооткрития му ресторант.

Веси Чилева е родом от Разлог и е наследила специалността от татко си, който дълги години работи в Москва. Дядо й също е професионален готвач. Веси и мъжът й наскоро се прибират от странство в Ирландия, където и двамата работят в кухнята на съвременно заведение.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР